Bagster Zadels
nl NL da DA en EN fr FR de DE el EL it IT ja JA pt PT es ES sv SV

 

Bagster comfortzadels/ ombouw voor iedere motor

 

 

 

Komt dit je bekend voor? Dan hebben wij hiervoor de oplossing.

Wij kunnen je zadel laten ombouwen tot een zeer comfortabele zitbank door het gerenomeerde merk Bagster.

Je motorzadel wordt dan door de specialisten van Bagster omgebouwd tot een zeer comfortabel zadel, waarmee je kilometers lang zonder problemen motor kunt rijden. De zadels worden met de hand gemaakt en zijn daardoor perfect aan te passen aan je wensen. Je zadel zal dan naar hen worden opgestuurd en worden gemaakt zoals jij dat wil, bij Bagster hebben ze hierin al jarenlang ervaring, dus de volgende motorrit zal je dan ook een stuk vrolijker aankomen. Dit ombouwen zal ongeveer een 3 tot 4 weken gaan duren. Voor een groot aantal motoren hebben we de zadels in voorraad, zodat je het zadel kunt omruilen en direct verder kunt met een comfortabel Bagster zadel. Door de nieuwe bekleding en stiksel, krijgt de motor dan ook nog een luxere uitstraling.

Ook is er de mogelijkheid om het zadel te verhogen/ verlagen of er een Bultex-vulling of verwarming aan toe te voegen, zodat je uitgerust op je bestemming aankomt.

Bagster zadels staan voor maatwerk, comfort, kwaliteit en design. Bagster verbetert de ergonomie van uw oorspronkelijke zadel, deels door de vorm van het schuim te veranderen en deels door een klein achterpaneel toe te voegen, hetgeen de zitpositie van de bijrijder verbeterd. Deze zadels worden in Frankrijk met de hand gemaakt en volledig op jouw wensen afgestemd.

Het zadel kan in diverse kleuren naar jou wensen gemaakt worden en voor diverse motoren zijn er complete zadels af fabriek leverbaar (o.a. R1200GS, Z800,Z900,Z1000, CBF600/1000, Africa twin).

Bij het samenstellen van je Bagster zadel kun je uit verschillende materialen kiezen.

Comfort schuim; Dit is het standaard schuim wat door Bagster gebruikt wordt en al een enorme verbetering geeft ten opzicht van je standaard motor zadel, maar voor de verwende motorrijder zijn er ook nog andere opties.

Bultex foam; is een schuimsoort die zich perfect aanpast aan alle bewegingen die de motorrijder maakt. Een uitstekende keuze voor een zachte en solide ondersteuning. En geeft je het beste gevoel tijdens het rijden ook tijdens lange ritten. Dit schuim komt altijd in de vorm terug ook na een lange dag rijden en geeft daardoor de beste ondersteuning aan je lichaam en het beste comfort.

Gel toevoeging; kies je er voor om je zadel te laten voorzien van gel dan ga je voor optimale verdeling van je gewicht op het zadel, dit geeft echter niet altijd het beste zitcomfort.

Verwarming; je kunt er voor kiezen om een Bagster verwarmingssysteem in je zadel te laten bouwen. Deze verwarming is instelbaar met een in vier standen regelbare thermostaat en na inbouw makkelijk bedienbaar. En eenvoudig op de motor aan te sluiten.

Stoffen; een uitgebreid aanbod van diverse materialen en kleuren is beschikbaar en zijn waterproof en anti-slip. Je kunt ook uit diverse kleuren garen kiezen voor het borduursel.

Leder; Het is ook mogelijk je zadel in echt leder uit te laten voeren, hierin zijn de volgende 5 kleuren beschikbaar.

Geborduurd opschrift; Het is mogelijk het type van je motor of zelfs je eigen naam te laten borduren op je motorzadel, ook hiervoor kun je uit diverse kleuren garen kiezen

Made to measure; Het is mogelijk je motorzadel door Bagster hoger of lager te laten maken en zelfs de positie van de ruggesteun is ook aan te passen.

Daarnaast is het ook mogelijk de ruggensteun van je koffer in dezelfde bekleding uit te laten voeren als je zadel en wil je een comfortzadel en je eigen bekleding van het zadel behouden, ook dit behoort tot de mogelijkheden. 

We hebben we monsters van de diverse materialen voor je klaarliggen en kun je de kleurstalen bekijken. Uiteraard adviseren we je graag bij het samenstellen van je eigen Bagster zadel.

Je hebt de keuze uit Bagster ready, Bagster ready luxe en Bagster Customize zadels net welke voor jouw motor het beste is.

Ook hebben we diverse comfortzadels in voorraad van het merk SHAD

Bij de zadels die we op voorraad hebben is het mogelijk om er bij ons in Liessel mee proef te rijden.

Is het zadelovertrek van je motor versleten ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Voor meer info kan je bellen naar 0493-312783 of kom langs dan kunnen we je perfect helpen aan een goed motorzadel. We hebben een groot aantal Bagster zadels en door Bagster omgebouwde zadels in voorraad dus je kunt ook zien hoe het eruit komt te zien en misschien zit het perfecte zadel voor jouw motor er ook tussen.

Stel hier zelf je Bagster buddy seat / zadel samen

 

 


 

 

Contactgegevens

Leensel 14 5757RZ Liessel

  0493-312-783

  contactformulier

KVK:17040527
BTWNR:NL01888260B36

Openingstijden

Maandag        Gesloten
Dinsdag

       Gesloten

Woensdag

  

   9:00-12:00u 

 13:00-18:00u

Donderdag

  

 

   9:00-12:00u 

 13:00-17:00u en

 18:00-19:00u

Vrijdag

  

  9:00-12:00u 

13:00-18:00u

 

Zaterdag

 

  9:00-13:00u

Zondag

      Gesloten

 

Dealerschappen

Het bedrijf

 

Route naar Wema-Import (2)